Glasbewassing

De buitenzijde van uw pand draagt bij aan de uitstraling van uw onderneming. De buitenzijde wordt echter blootgesteld aan zware weersinvloeden. Denk daarbij aan regen,wind,zon,roet en fijnstof. Planmatig onderhoud en een gestructureerde aanpak is van belang om uw ramen en gevelbeplating in de juiste conditie te houden.
 
Vakman in glasbewassing en onderhoud
Bik Schoonmaak Beheer heeft de vakkennis om uw ramen en gevelonderdelen te onderhouden en te behandelen tegen weersinvloeden. Hierbij kunt uw denken aan glasbewassing, polijsten van glas, onderhoud van kozijnen, onderhoud van gevelbeplating en aanbrengen van coatings.
 
Bij glasbewassing staat veiligheid voorop
Bik Schoonmaak Beheer kan uw glasbewassing of onderhoud uitvoeren met een ladder, hoogwerker, telescoopbewassing of gevelinstallatie. Met behulp van een van te voren opgesteld werkplan schatten wij de risicofactor in. Aan de hand daarvan worden de te gebruiken materialen of machines ingezet. Telescoopbewassing is tot op heden de goedkoopste en veiligste manier. Bij telescoopbewassing is de werkhoogte maximaal 15 meter vanaf de grond. Door onze jarenlange ervaring en het toepassen van de juiste technieken worden onze werkzaamheden altijd op een veilige en vertrouwde manier uitgevoerd. De veiligheid van onze mensen staat altijd voorop.
 
Helderzicht
Voor helderzicht zullen uw ramen aan de binnen en buitenzijde bewassen moeten worden dit geeft optimaal daglicht en uitstraling aan uw gebouw.
 
Glasbewassing is een van de specialiteiten van Bik Schoonmaak Beheer met ruime praktijkervaringen, onze ervaring gaat verder dan uitsluitend ramen bewassen.
 
Ook voor het verwijderen van kalkstrepen, glascorrosie in geëtst glas, dieptereiniging van aluminiumlijsten en kozijnen. Conserveren van omlijstingen en kozijnen. Voor het reinigen van uw houtwerk kunt u ook een beroep op ons doen.
 
Ons doel is dan ook voor u als klant het bijdragen aan de technische levensduur van het gebouw, frequent bewassen verlegt het uitstel van schilderwerkzaamheden en groot onderhoud.
 
Voor meer informatie/aanvraag offerte: info@bikschoonmaakbeheer.nl

Bik Schoonmaak Beheer is ook te vinden op www.glazenwasser-info.nl.