Onze diensten

Bik Schoonmaak Beheer is een is een landelijk opererende jong, innovatief en allround schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Een bedrijf met een duidelijk plan van aanpak en professionele werkwijze. Goede communicatie, duidelijke afspraken, milieubewustheid, multifunctionele inzetbaarheid en kwaliteit stellen wij voorop om zo aan de wensen van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen. U weet altijd waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.
 
Schoonmaak en onderhoud is onze specialiteit
Bik Schoonmaak Beheer specialiseert zich in schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Daaronder verstaan wij: Schoonmaak-, glasbewassing-, gevelreiniging.
 
Aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding
Onze betrouwbare en vakkundige medewerkers en innovatieve werkwijze garanderen een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Onze medewerkers blijven gemotiveerd doordat ze mee genieten van de resultaten die wij gezamenlijk behalen. Door de open kaart structuur weten wij wat we aan elkaar hebben en onze opdrachtgevers aan ons. Wij vinden voor elk probleem een oplossing die vaak past binnen het budget.

Bik Schoonmaak Beheer is ook te vinden op www.glazenwasser-info.nl.