Ontruiming van woningen & bedrijfspanden

Al sinds lange tijd is Bik Schoonmaak beheer het adres waar u terecht kunt voor vakkundig ontruimen en schoon opleveren van woningen en bedrijfspanden na overlijden, emigratie, verhuizing en faillissementen.

 

Vertrouwen

Ontruimen na een overlijden is vaak een moeilijke en emotionele gebeurtenis, die veel tijd en aandacht vraagt. Met de grootste zorg ontruimen wij daarom ook de woning. De panden worden leeg en schoon opgeleverd door onze opgeleide medewerkers.

Ontruimingen van meubels en inboedels na overlijden, faillissementen enz. gaat vaak gepaard met emoties, daarom is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op het door u gekozen bedrijf.

Wij ontruimen vele woningen en bedrijfspanden waardoor er veel ervaring is opgedaan op dit gebied.

Ontruimen met Bik Schoonmaak Beheer staat garant voor ervaring, goed opgeleide medewerkers en betrouwbaarheid.

Wat wordt verwijderd? 

Nadat door u bepaald is wat u wilt behouden, kan de woning of het pand ontruimd worden. Wij verwijderen de gehele inboedel voor u. In overleg kunnen wij ook vloerbedekking, zeil, gordijnrails, behang etc. voor u verwijderen, welke daarna door ons wordt afgevoerd.

Naast ontruiming en schoonmaak van de woning kunnen wij ook de oplevering en bezichtiging voor goedkeuring door een woningbouwvereniging voor u verzorgen.

Voor meer informatie/aanvraag offerte: info@bikschoonmaakbeheer.nl


Bik Schoonmaak Beheer is ook te vinden op www.glazenwasser-info.nl.